Opening ijsbaan

Indien de ijsbaan geopend is, wordt dit op de homepagina van deze website en op Facebook vermeld.

U kunt ook de ijsclub bellen: 06 – 2515 3899.
Het kan zijn dat we even geen tijd hebben om de telefoon te beantwoorden. Spreek dan uw bericht in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of u bekijkt de website. U kunt ons ook mailen: ijsclubdenhelder@gmail.com.

Openingstijden

Tussen 9.00 uur – 19.30 uur worden er tijdsblokken gemaakt waarop gereserveerd kan worden.
Alleen met een reservering en het in acht nemen van de voorzorgsmaatregelen kan er geschaatst worden.

Op verzoek van groepen zoals scholen, militairen en dergelijke is ook inschrijving mogelijk.

Clubhuis

In het clubgebouw is de bestuurskamer en de “Koek en Zopie” gevestigd. Helaas moet de koek en zopie gesloten blijven. Schaatsen professioneel laten slijpen is wel mogelijk.
Tevens is er een werkplaats en een ruimte om de materialen en apparatuur te stallen.

Locatie

De baan is gelegen op het Nieuwland 1 en bevindt zich achter het zwembad “Aquacentrum Den Helder”.